miercuri, 30 iunie 2010
Bucataria Italiana - Tiramisu
Timp de preparare:
30 minute (complexitate redusa)
Ingrediente
100 ml frisca lichda, 2 galbenusuri, 250 g mascarpone, 200 g piscoturi de sampanie, 200 ml cafea tare, 40 g zahar tos, 2 linguri zahar pudra, 2 linguri cacao.
Mod de preparare
Batem frisca cu zaharul pudra si o dam la rece. Cele 2 galbenusuri le frecam cu zaharul pana devin o spuma, apoi adaugam mascarpone. Amestecam cu mixerul la viteza mica pana nu mai ramane nici un cocolos. Adaugam frisca si amestecam bine. Cafeaua este indulcita putin . Inmuiem rapid fiecare piscot in cafea si il asezam pe platou. Asezam un rand de piscoturi si unul de crema, ultimul strat fiind de crema. Pudram cacao si dam la rece.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu