miercuri, 30 iunie 2010

Bucataria Franceza - Salata arici


Timp de preparare:
1 ora (complexitate redusa)

Ingrediente
4 morcovi, o telina, 2 radacini de patrunjel, 3 cartofi, maioneza, un piept de pui, 3 castraveti acri, mazare boabe, sare, piper

Mod de preparare
Se pune pieptul de pui la fiert impreuna cu morcovul, telina si patrunjelul. Cand sunt aproape gata adaugam cartofii. Pieptul de pui il taiem cubulete, la fel procedam si cu morcovul, patrunjelul, telina, cartoful si castravetii. Amestecam totul cu maioneza, adaugam si mazarea, potrivim de sare si piper apoi pe un platou modelam corpul unui arici. Pentru ochi folosim boabe de mazare, pentru gura morcov, iar tepii ii facem din castraveti taiati fasii cam de 2 cm. Ornam cu foi de salata si rondele de morcovi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu