- o pulpa de porc fara os de 5 kg
 - 2 linguri seminte de coriandru
 - 2 linguri seminte de susan
 - 2 linguri cuisoare
 - 2 bucati anason stelat
 - 7 linguri zahar brun
 - 5 linguri sare grunjoasa
 - 250 g mustar Dijon
 - 6 morcovi
 - 1 radacina de telina medie
 - 3 cepe
 - 2 fire de praz
 - 1 capatana de usturoi
 - 5 frunze de dafin
 - 1 legatura patrunjel
 - 1/2 pahar otet din vin alb
 - sare si piper
 
Mod de preparare
Pentru marinarea carnii pune toate condimentele intr-o tigaie si prajeste-le timp de 2-3 minute. Zdrobeste-le si pune-le intr-un robot de bucatarie impreuna cu zaharul si mixeaza. Pune 2/3 din amestecul de condimente intr-o oala mare, impreuna cu sarea si 5 litri de apa. Adu la punctul de fierbere si apoi inchide focul. Cand amestecul s-a racit, toarna-l peste pulpa de porc si da-o la frigider pentru 24 de ore la marinat.

Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu