- o pulpa de porc fara os de 5 kg
- 2 linguri seminte de coriandru
- 2 linguri seminte de susan
- 2 linguri cuisoare
- 2 bucati anason stelat
- 7 linguri zahar brun
- 5 linguri sare grunjoasa
- 250 g mustar Dijon
- 6 morcovi
- 1 radacina de telina medie
- 3 cepe
- 2 fire de praz
- 1 capatana de usturoi
- 5 frunze de dafin
- 1 legatura patrunjel
- 1/2 pahar otet din vin alb
- sare si piper
Mod de preparare
Pentru marinarea carnii pune toate condimentele intr-o tigaie si prajeste-le timp de 2-3 minute. Zdrobeste-le si pune-le intr-un robot de bucatarie impreuna cu zaharul si mixeaza. Pune 2/3 din amestecul de condimente intr-o oala mare, impreuna cu sarea si 5 litri de apa. Adu la punctul de fierbere si apoi inchide focul. Cand amestecul s-a racit, toarna-l peste pulpa de porc si da-o la frigider pentru 24 de ore la marinat.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu